Saturday, 21 January 2012

Nak tahu tak berapa Nilai Belog kita!

Helloo!!!Malam ni aku nak kongsi satu lagi Info, mcm mana kita nak tahu Nilai atau bahasa lainnya Harga Belog kita ni. Hahaha.. Macam urusan Jual Beli pulakkk!!...(kan best kalau boleh cash kan duit tu..hahaha!!)
Ok2..tanpa buang masa..cehh..cuba korang ikut cara yang aku bgtau ni ye..

1.korang Klik Sini!! 

2.masukkan alamat domain korang dengan lengkap, contohnya http://www.diarinadiaa.blogspot.com (pastikan korang letak http://)

3.tekan VALUE...jeng..jeng..jeng...!korang akan dapat nilai belog korang tu..

wahhh!!banyaknya....kan best kalau dapat duit tu...hehe!! (eh..kalau sikit mcm aku..uhukk **sedih**) gurau je!!kalau boleh pun, tak sama nilai dengan idea dan masa kita ngadap belog ni hari2 kan!!

Hokeyy!! SELAMAT MENCUBA!!!






When life gives you a hundred reasons to cry, Show life that you have a thousand reasons to smile

4 comments:

myrapinky michiko said...

kamoo ditag ;)

http://gadishsukapink.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-blogger-baharu.html

nadia farhana said...

nice. hee

Farah Shamsudin said...

saya singgah sini..:)

faridah nazurah said...

oyeah.. kita dah datang sini.. lawa la blog dia.. jeles..

ohh ye baru buat blog ehh? happy blogging ye sis :)

CopyRight © Segala Yang Tercatat di atas adalah Hak Milik diarinadiaa.blogspot.com