Tuesday, 21 February 2012

Percutian singkat di Genting Highlands!

Dah beberapa hari jugak aku tak update belog, atas alasan kerja yang terlalu sebok **macam bos** dan kalau lah badan ni boleh berkata2,,memang dia da meraung dah..uittt..tu baru aku,belum incik suami yang sebenarnya lagi penat mengadap kereta2 customer di workshop..**separuh mati woo**.. Jadi untuk menghilang kan stress dan kepenatan,kami plan satu percutian singkat yang ala2 mencabar,ok.. alaa..genting je pun..tapi kali ni kami pergi 2 family.. Percutian singkat ala2 mencabar ni pun dalam masa yang sama nak luangkan masa untuk adam..(sangat excited ok bawak dia,sebab last kami pergi pun masa dia setahun lebih)

baru sampai









keletah adam & mya










memeriahkan!! **terserempak ke**










serius!percutian singkat yang mencabar..!!bukan untuk aku mencabar tu ye!**sila jangan salah faham**sebab aku seorang yang sangat gayat+penakut **ngaku tau** tapi untuk incik suami yang sangat semangat naik sampai berulang kali!!wooo! (tahniah tuk adik2 ipar aku yang berani mencuba,haha!)

ok!!rasanya setakat ni je yang mampu aku nak share..!!haha!!tunggu percutian seterusnya..(lambat lagi kot) so now,memulakan rutian harian seperti biasa..kerja..kerja..lalalalalala!!...opsss..adam kena school!!!


When life gives you a hundred reasons to cry, Show life that you have a thousand reasons to smile

6 comments:

Mama Ema said...

seronok pergi sana kalau tak hujan.

LAici KAng Ais said...

best2

Arina Shamsul said...

sweet family dear :)..nampak sungguh enjoy dan seronok..

diarinadiaa said...

mama ema>> ha ah..tapi ptg tu hujan laa..tak dapat nak main semua :(

arina>>tenkiu dear!!

AlyNn NyzAa said...

follow cni ;)
jemput bce entry alin plak ea http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/02/kelab-jutawan.html

Mine and Me said...

seru ya acara percutian kamu ^_^
senangnya bisa menghabiskan waktu bersama keluarga...

CopyRight © Segala Yang Tercatat di atas adalah Hak Milik diarinadiaa.blogspot.com